Sztárok

Ázsia Expressz 2.: Gáspár Zsoltinak ez okozza a legnagyobb megrázkódtatást

Az Ázsia Expressz 2. évadának szereplői között szerepel Gáspár Zsolti is, Győzike testvére, aki Evelinnel indul a nagy útnak.

Gáspár Zsolti, Győzike testvére azt mondja, felkészült az útra, csak az okoz számára megrázkódtatást, hogy el kell szakadnia Bécikétől, a kedvenc bárányától – írja a Bors.

„Fizikailag is jó állapotban vagyok, bírni fogom a versenyt. Mindennap dolgozom a telepen az állatokkal, jobban szeretem őket, mint az embereket. Bécikével, a bárányommal mindennap beszélgetek minimum másfél órát. Többet beszélek vele, mint a feleségemmel. Ő fog a leg­inkább hiányozni, sosem voltam még ilyen sokáig távol tőle. A hiányától tartok a legjobban, és attól, hogy milyenek lesznek a mellékhelyiségek. Öt és fél éve nem eszem húst, ahogy Evelin sem, nem tudom, mi­lyen lesz a kaja. De ha nagyon éhesek leszünk, a húst is megesszük, az biztos” – mondta Gáspár Zsolti, aki ruhát sem nagyon visz magával, azt mondja, majd kölcsön kér Srí Lankán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top