Sztárok

Képek csak erős idegzetűeknek: rosszullétig küzdöttek az Ázsia Expressz szereplői

Ha voltál már rosszul életedben, akkor nem túlzás azt állítani, hogy az Ázsia Expressz 2 mai adásában a sztárokkal érzel majd. Szó szerint rosszullétig küzdöttek.

Az Ázsia Expressz 2 ezen a héten már indiai kalandokkal folytatódik, miután a stábot kitiltották Srí Lankáról. Hat páros küzdhetett tovább Hód Pameláék kiesése utána, és komoly kihívást jelentett nekik az egyik feladat. Bár a versenyzők többsége éhesen ült asztalhoz, a gyakorlatilag ehetetlenül erős ételből elég volt néhány falat, és már látszott rajtuk, mennyire küzdenek. A helyiek a legerősebb csilivel és borssal készítettek nekik különböző fogásokat, és a játékosoknak mindent el kellett fogyasztaniuk ahhoz, hogy teljesítsék a kihívást. Hogyan kinek hogyan sikerült, kiderül az esti adásból, de az nem titok: sajnos sokan komoly rosszulléttel küzdöttek.

Kandász Andi és Demcsák Zsuzsa hősiesen küzdöttek, bár Zsuzsában felmerült, hogy nem ártana valami gyógyszert is előszedni a verseny végére

A Liu testvérek már az Ázsia Expressz előtt elmondták, hogy az utazás előtt gyakoroltak az ehhez hasonló helyzetekre, de a jelek szerint felkészülni nem tudtak. 

„Borzasztóan nem bírjuk a csípőset, és csak néztünk, hogy ezt mind meg kell enni… Bentről felfelé kezdett égni mindenünk, nekem még a szám széle is lángolt. Nagyon nagy hányinger jött rám, de úgy voltam vele, hogy úgy férfias, ha visszafogom magamat” – mesélte Sándor, de Gáspár Zsolti is hasonlóan érezte magát. 

„Ahogy felálltam, beremegett a lábam, hányingerem volt, levert a víz, azt hittem ott maradok.”

Horváth Gréta és Meggyes Dávid párosát sem kímélte ez a kihívás. Dávid egyáltalán nem bírja a csípőset, de mégis küzdött, aminek meg is lett az eredménye. 

„Az a leves nem csípős volt, hanem méreg” – összegezte Gréta a feladat végeztével.

Van néhány Ázsia Expressz-es kép, amelyet csak erős idegzetűeknek ajánlunk: 

Megnézem
Összes kép (10)

Itt videón is megnézheted, hogyan küzdenek a versenyzők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top