Sztárok

Hódi Pamela mégis folytathatja az Ázsia Expresszt

Váratlan fordulat az Ázsia Expresszben!

Ördög Nóra nagy bejelentést tett az Ázsia Expressz 2.-ből elsőként kieső Hódi Pamelának és Huszár Zsófinak. A műsorvezető a szállodai szobájában lepte meg a már éppen pakolászó párost, és elárulta nekik, hogy a verseny idei évadában egy új szabályt vezettek be. Ennek értelmében néhány versenyzőnek esély adnak arra, hogy annak ellenére folytassák a küzdelmet, hogy kiesnek. Ám a játék folytatása a kieső párosnak csak az egyik tagjára vonatkozhat.

Most itt azonnal el kell döntenek, hogy kettőtök közül ki az, aki él ezzel a lehetőséggel”– mondta a Demcsákékra pikkelő párosnak Ördög Nóra.

Egyértelmű számomra: Pamela” – vágta rá egyből Huszár Zsófi.

Hódi Pamela nagyon boldog volt, hogy folytathatja a versenyt.  „Nálam nem kérdés: maradok. Nagyon boldog vagyok, hogy újrakezdhetem a játékot, mert éreztem, hogy bennem még több van, amit meg tudok mutatni. Meg sem fordult egy pillanatig sem a fejemben az, hogy én haza szeretnék menni ” – mondta.

Mint kiderült, Hódi Pamelának – akivel a műsor kezdetekor egyáltalán nem szimpatizáltak Bereczki Krisztiánék – nem egyedül kell küzdenie tovább. A következő héten kieső párosnak is felajánlják ezt a lehetőséget, és a párosnak a játékban maradó tagjával kell „összeállnia”, s ez az új páros majd az Ázsia Expressz 3. hététől kapcsolódik vissza a versenybe.

Kiemelt kép: TV2 / Ázsia Expressz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top