Sztárok

Demcsák Zsuzsára sokan pikkelnek

Demcsák Zsuzsa ezúttal Pamelával szólalkozott össze.

Demcsák Zsuzsára többen is fújnak az Ázsia expressz versenyzői közül: a párja, Kandász Andi többször is kiakadt rá, de Janicsák Vecának sem tetszett a műsorvezető viselkedés. A tegnapi adásban a Liu testvérekkel és Pameláékkal versenyeztek – elefántkakit kellett szitálni, és egy erőpróba feladat is volt benne. Mivel az olimpiai bajnok koris nagyon jól bírta a terhelést, Pameláék és Demcsákék összefogtak, hogy legyőzzék őket, viszont az utolsó pillanatban Zsuzsa arra kérte Kandit, hogy inkább Huszár Zsófiékat hátráltassák. Ez pedig nagyon nem tetszett Pamelának.

A modell a frissen mosott ürülékkupac mögül odaszúrt Kandinak, hogy álljon ki az igazáért néha. „Ha nem tartod magad a taktikához, az nekem annyira nem jön be… A játék része, benne van, nem haragszunk. El kell engedni” – mondta Pamela, bár azért látszott rajta, hogy nem teljesen bocsátott meg a Demcsák-Kandász párosnak.

„Nekem nem ér annyit egy játék, hogy eldobjam, amit megbeszéltünk, és átverjek egy másikat” – mondta a modell, majd Zsófi vette át a szót: „Nem vagyunk ilyen emberek. Taktika ide vagy oda, az emberség az emberség, és én egy taktika miatt nem fogok megváltozni. Vannak elveim, és abból nem adok lejjebb. Lehet, hogy más taktikázik, és gusztustalankodik, mi nem olyan emberek vagyunk.”

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top