Sztárok

Love Island: Nia popsiját sokan dicsérik

Love Island: Nia nem csak a párkeresős show-ból lehet ismerős...

Vasárnap elstartolt a Love Island, amely világszerte nagy sikerrel fut – nálunk ÉNB Lali kapta a műsort. A párkereső show egyébként jó számokkal mutatkozott be, a lenge ruhás pasik és csajok sok tévénézőt érdekelnek. A legjobban kibontakozó történet Nia és Erik kettőséé, ők a tegnapi adásban végre együtt térhettek nyugovóra, miután Patrik átengedte „kollégájának” a lányt.

Nia egyébként nem csak a műsorból lehet ismerős, hiszen több mint hatvanezres követőbázisa van a közösségi oldalán, ráadásul DJ-ként is tevékenykedik. Az Instagram-sztár az oldalán sem szégyellős, hetente több olyan képet posztol, ahol nem a ruhákon van a hangsúly. Legutóbb a popsiját mutatta meg, ami igen nagy népszerűségnek örvend.

Mint az a leírásból kiderül, Nia sokat dolgozik ezért az alakért, és bár nem mindig van kedve lemenni a kondiba, megerőlteti magát, hiszen szeretne jól kinézni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top