Sztárok

Király Viktor elárulta, miért nem szeret nyaralni

Az énekes két vakációján is életveszélyes helyzetbe került.

Nem éppen a nyaralás és a pihenés a kedvenc kikapcsolódási formája Király Viktornak, aki jobban szereti, ha munkával, mozgalmasan telnek a mindennapjai. Általában úgy indul neki a nyaralásnak, hogy a tennivalókra koncentrál, és arra, hogy mikor jön vissza. 

„Két napra vagyok kalibrálva, abba már beleszámítom az utazást is. A harmadik naptól már kevésbé érzem jól magam, a munkán agyalok, hogy milyen fellépéseim lesznek. Csodálattal nézem azokat az embereket, akik két-három hétre mennek nyaralni. Én nem ez a típus vagyok. Ha hosszabb útra megyünk, magammal viszem a gitáromat is, hogy a zene ne hiányozzon annyira”

– mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban Király Viktor.

Azt énekesnek gyerekkori emlékei sem a legjobbak, már ami a nyaralást illeti. Volt jó néhány családi nyaralásuk, de valahogy a rossz emlékek erősebben maradtak meg benne.

„Rendszeresen jártunk Cancunba nyaralni, nagyon klassz volt, de az a hely egyet jelent nekem a hurrikánnal. Épp egy halászhajóval indultunk el egy szuper hajókázásra, amikor lecsapott a vihar. Élet-halál helyzet volt, ez nagyon megmaradt bennem. Kétszer is átéltem ezt, a tág családi körrel New Yorkból a Bermudákra hajóztunk. Zseniális volt, de ott is lecsapott ránk a hurrikán. Elég maradandó élmény mindegyik”

– emlékezett vissza a történtekre Király Viktor, aki főzési szokásairól is mesélt a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top