Sztárok

Hódi Pamela arca lebénult a botoxtól

Hódi Pamela teljesen elvesztette arcmimikáját, ettől mindenki ledöbbent.

Az Ázsia Expressz 2. feladatai igencsak megdolgoztatják a celebeket: a hétfő esti adásban a szereplőknek egy színházi előadás mozdulatait kellett begyakorolniuk. A feladatok igencsak érdekes arcjátékokat eredményeztek, amin a tévénézők felettébb jól szórakozhattak, de csak akkor döbbent le igazán mindenki, amikor Hódi Pamela következett. Az üzletasszony töredelmesen bevallotta, hogy a botox miatt képtelen összeráncolni a homlokát – írja a Bors.

Fotó: smagpix

„Még utazás előtt három nappal, életemben először elmentem botoxoltatni, de ál­momban nem gondoltam volna, hogy ez bármilyen problémát okozhat, mert pechemre pont egy ilyen mimikás feladatot kapok majd. Bevallom őszintén, azt sem tudtam, hogy ez a kezelés ilyen mellékhatással jár pár napig… Nem vagyok vetítős típus, bár szívem szerint azért nem vertem volna nagydobra. De nem bánom, hogy őszinte voltam, és a botoxot sem egyébként. Volt ugyanis három mély ránc a homlokomon, örülök, hogy eltűntek, és azóta a mimikai problémáim is megoldódtak” – mondta Hódi Pamela. 

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top