Sztárok

Hódi Pameláék előre tudták, hogy kiesnek, a nézők szerint elárulták magukat

Még az utolsó stoppolás előtt sokan megírták az Ázsia Expressz oldalán, hogy tudják: Hódi Pamela és Bereczki Krisztián esik ki. Elárulták, mi buktatta le őket.

Valószínűleg nincs olyan műsor, ahol versenyről van szó, és nem hangzik el a bűvös mondat: ez bizony bunda volt! Érthető, amikor egy-egy sztár rajongói nehezen viselik, ha a kedvencük távozik, és mindenbe kapaszkodnak. Az Ázsia Expressz 2 tegnapi hajszájában Hódi Pamela és Bereczki Krisztián maradt alul, a páros pedig emelt fővel távozott.

Igen ám, de akadtak nézők, akik szerint nagyon gyanús volt Pameláék viselkedése, nem tették magukat annyira oda a hajszába, és a legutolsó stoppolásnál lazán bevállalták, hogy várnak 5-10 percig egy autósra, aki talán vissza sem megy majd értük, miközben a hajszában másodpercek is számítanak. 

A találgatások egészen odáig mentek, hogy a szerkesztők láthatóan a Veca-Ábel és a Gréta-Dávid párost nyomják, miközben mindenkinek egyértelmű, hogy a Demcsák Zsuzsa-Kandász Andi kettős a legerősebb. Ezt végül Evelin meg is fogalmazta, és mivel minden hajszáról elsőnek jöttek vissza, a műsorvezető is elismerte az eredményeiket. 

Hogy most ez bunda volt, vagy sem, az talán sosem derül ki. Vagy éppen kiderül majd hónapokkal később, ahogy az Ázsia Expressz első része után sem maradt titok a megbundázott játék. Akkor Megyeri Csilláék árulták el, hogy Kulcsár Edináékkal együtt Berkiéknek adták a győzelmet, pénzért és egyéb ígéretekért cserébe. 

Már most, a műsort látva Hódi Pamelának és Bereczki Krisztiánnak is változott a véleménye a játékostársakról és magáról a játékról. Mielőtt azonban leírnánk, miket is mondott a páros, előbb ide teszünk egy szavazást, mert kíváncsiak vagyunk a véleményedre, mit láttál a műsorból. 

És most jöjjön, hogyna is látja ezt a műsort Pamela és Krisztián, akiket hiába igyekeztek a többiek belevonni a konfliktusokba, szövetségekbe. 

“Pami is a pénzért volt, én is, és mindenki a pénzért volt, de ő is meg én is úgy voltam vele – és ezzel most nem mást bántok –, hogy én tízmillióért nem fogok olyan embernek feltűnni, amilyen nem vagyok” – mondta Bereczki, és Hódi közben hangosan helyeselt. 

„Így, hogy most már a műsort nézzük, olyan érzésem van, hogy Grétáék meg a Vecáék azért kezdtek el velünk bratyizni, mert tudták, hogy akkor egy szavazattal beljebb vannak, mármint hogy nem rájuk fogjuk rakni a jelet. Ez is lehet egy taktika volt a Grétáék részéről, amivel amúgy Zsolti is próbálkozott. (…) Mi ezt most beszéljük át, mert ott ilyenekkel nem foglalkoztunk.”

Lenzsér Olivérnek úgy fogalmaztak a versenyzők nemrégiben, hogy pontosan tudták, kiesnek, ezért is sétáltak be mosolyogva. 

„Én megkönnyebbültem, őszintén szólva. Nekem volt egy olyan estém, amikor engem nagyon megviselt, ahol aludnunk kellett” – mesélte Pamela, akit megviseltek az Ázsia Expressz soárn az életkörülmények.  Krisztián ezzel ugyanígy volt, hiányzott nekik a család, de igazából a játékostársak is hozzátettek ahhoz, hogy elengedték ezt a versenyt.

„Nem volt meg az a biztatás, olyan veszett ügynek tűnt, mert ők úgyis szarrá szövetkezik magukat egymással, és halál komolyan mondom, bármit megtehettünk volna, úgyis kitettek volna bennünket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top