Sztárok

Egymást támogatja L.L. Junior és volt párja, Csilla a gyászban

L.L. Junior és volt párja, Csilla megállapodtak abban, hogy higgadtan, békésen kell rendezniük az ügyeiket – írja a Blikk.

A Blikk úgy tudja, hogy L.L. Junior és gyerekinek anyja, Csilla a másfél hete tragikus balesetben elhunyt fiuk, Dávidka temetése után leültek, és megállapodtak, hogy segítik egymást.

„Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet. Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. Dávidka az ő szerelmük csodás ajándéka volt, akit mindennél jobban szerettek. Hatalmas fájdalom ez, de támogatják egymást a gyászban” – mondta L.L. Junior menedzsere, Száva Rita.

Másik kisfiuk, a hatéves Lacika a tragédia óta az édesapjánál van, rendszeresen találkozik az édesanyjával is. L. L. Junior és ügyvédje, dr. Mester Csaba azt szeretnék, ha a nyomozás lezárásáig ez így is maradna.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top