Jaksity Kata nehéz időszakon van túl, erről mesélt

nlc | 2019. Szeptember 11.
Jaksity Kata nehéz időszakon van túl, de ezt nem leplezte egy percig sem. Szeretné, ha mindenki látná, hogy a hírességek élete sem tökéletes.

Két és fél éve jelentette be Jaksity Kata, hogy 22 év után elválik a férjétől. Leszögezte, nincs szó veszekedésről, csupán nem tudták megmenteni a házasságukat, és nem akarták erőltetni, ami nem megy. A tévés albérletbe költözött, majd nemrég végre a saját családi ház is meglett. A gyerekek vele mentek, de az apukájukat is gyakran látják. A műsorvezetőt nem sokkal ezután kirúgták az ATV-től, ami akkor sokként érte, de ebből a hullámvölgyből is kilábalt. Nemrég belekezdett egy teljesen új dologba, most pedig erről és az elmúlt évekről mesélt az RTL Klub Reggeliben.

„Nem szeretem ezt a Facebookon kiretusált, szép életet. Segít, ha azt látják, hogy a mi életünk sem mindig irigylésre méltó” – kezdte a beszélgetést Jaksity Kata. „Az édesanyámmal kezdődött, aki kilenc gerincműtét után kerekesszékbe került, ezzel párhuzamosan, 22 év után szétköltöztünk a férjemmel. Közben eladtuk a közös otthont, nekem meg kellett oldanom a három gyerekkel egy újat. (…) Amikor kezdtem helyreállni, akkor jött az ATV-s elbocsátásom” – részletezte az elmúlt éveket Jaksity Kata.

A tévés elárulta, szakember segítségét kérte, de ezt egyáltalán nem szégyelli. Csoportos terápiát is kipróbált, de ez annyira nem jött be neki, ott nehezebben nyílt meg. 

Exit mobile version