Sztárok

Dávid leszólta Gáspár Evelint, ő nem hagyta magát

Ahogyan az első Ázsia Expressz-évadban is kiderült: néha jobb a sorok között olvasni. Meggyes Dávid és Gáspár Evelin sztorijából pedig az is kiderül, kik azok, akiknek egyáltalán nem olyan jó a kapcsolatuk, mint ahogy a nézőknek látszik.

Az első évad utáni hetekben meglepő volt, amikor kiderült, mekkora a feszültség az Ázsia Expressz szereplői között, a második évadban ez már most sokkal jobban érződik. Nemcsak az adásokból derül ki, milyen ellentétek feszülnek, hanem a közösségi oldalon is látszik. Legutóbb éppen Meggyes Dávid, Horváth Gréta párja egyik hozzászólása lobbantotta be a vitát, már ha ezt lehet vitának nevezni. Az adok-kapoktól fejtettük vissza, hogy mi is történt.

Dávid véleményt nyilvánított, amire Gáspár Evelin válaszolt: 

Evelin úgy fogalmazott az nlc-nek, hogy az egész történet inkább szomorú, de mivel jó emberismerőnek tartja magát, csalódni nem csalódott. Ő továbbra is ugyanazt gondolja Dávidról, mint a műsor alatt, és ugyanúgy tervezi, amit korábban megígért, nevezetesen egy nagy stábbuli megrendezését náluk. Ellentétben Dáviddal és Grétával, ő úgy gondolta, továbbra is mindenkit meginvitál. 

„Nálunk nem szokás ez a kirekesztés, vagy mindenkit meghívunk, vagy senkit, aztán eldöntheti mindenki, hogy jön-e. Volt most egy Ázsia Expressz-nézős buli Dávidéknál, amit véletlenül tudtam meg a Liu testvérektől, amikor összefutottam velük vásárlás közben. Viccesen ráírtam, hogy köszi a meghívást, de igazából csak poénkodni akartam, mert azt gondoltam, vagyunk olyanban, hogy veszi a lapot, miután nemrég a születésnapomon még felköszöntött. Az, hogy a rajongók számonkérték, miért nem hívott meg, arról én nem tehetek. Nekem ez nem fáj, talán attól tartott, hogy a cigányok majd mennek, aztán felzabálják azt az egy tál nachost, amit vett” – viccelődött Evelin, aki hozzátette, a fenti posztja csak arról szól, hogy szeret nyílt kártyákkal játszani. 

GIF
Az Ázsia Expressz 2 versenyzői közül Gáspárékat és a Demcsák–Kandász-párost nem hívták meg magukhoz Horváth Grétáék

„Rosszul esik, hogy az emberek nem vállalják a felelősséget, és csak azért raktam ezt fel az oldalamra, hogy felnyissam mások szemét. Ha valaki valamit csinál, abban legyen következetes. Hangsúlyozom, nem az a bajom, ha valaki nem szeret, nem szerethet mindenki. 15 éve ismernek az emberek, szóval pontosan tudom, hogy miről beszélek. Dáviddal is bármikor, amikor találkoztunk, kedvesen jött oda hozzám, a szemembe dicsért, meg rendszeresen hozzászólt a posztjaimhoz, ezért sem értem, miért reagált így. Én olyan vagyok, hogy ha valakiben csalódok, akkor lehúzom a rolót. A mi párosunkból Zsolti az, akinek ami a szívén, az a száján, és mindig azt mondja, amit éppen akkor érez vagy gondol.”

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top