Sztárok

Aurelio kibukott a tárgyalásán, 8 évre is elítélhetik

Három hónap után folytatódott a harmadmagával elkövetett emberrablással és bántalmazással vádolt VV Aurelio büntetőpere – írja a Blikk.

VV Aurelio még hisz a felmentésében. Ugyanakkor azzal is számol, hogy a tanúvallomások akár rács mögé is juttathatják – írja a Blikk.

„Megfogadtam, csendben hallgatom végig a tanúkat, de nem tudtam magamban tartani az indulatokat, annyira ellentmondásosak a vallomások. Itt egy baráti társaság formálja az ügy menetét. Róluk Baján köztudott, megbeszélték, hogy megszívatnak” – mondta a Való Világ hatodik szériájának győztese, aki azzal is tisztában van, hogy a vallomások rács mögé juttathatják.

Fotó: smagpix

„Úgy gondolom, ezzel az eshetőséggel is számolnom kell, bár szerintem a börtönre nem lehet lelkileg felkészülni, ahogy a luxusbörtönre sem lehetett annak idején. Van már némi tapasztalatom a bezártságról, a ValóVilág pszichológusa akkoriban megállapította, tudok zárt közösségben élni” – mondta Aurelio.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top