TV-sztárok

Aurelio már nem tekint ellenségként az édesanyjára

Félretette az édesanyjával kapcsolatos sérelmeit Aurelio, aki belátta hibáit, és három éve már hihetetlenül jó kapcsolatot ápol vele.

Aurelio nagyon közel állt az édesapjához, éppen ezért hatalmas csapásként érte, amikor elvesztette. Akkoriban nem is élt példamutató életet, bár korábban arról vallott, hogy mint minden máson, ezen is egykori barátnője, Dominika segítette át. Az egykori valóságshow-hős és az édesanyja nem ápoltak túl jó kapcsolatot, de amikor meghalt Aurelio apja, közel kerültek egymáshoz.

A celeb édesanyja azzal kezdte a Mokkában, hogy csak az utóbbi pár évben alakult ki közöttük jó viszony, de még így is sokszor előfordul, hogy megbántja a fia, viszont mindig megbocsát, hiszen ez egyfajta szerelem.

A kapcsolatuk vitatásán kívül szóba került Aurelio bírósági ügye – ezzel kapcsolatban elárulta a realitysztár, hogy két év letöltendő börtönbüntetést kért rá az ügyész, szó sincs 5–15 év fegyházról. Ettől függetlenül az édesanyja arról is beszélt, hogyan dolgozza fel a fia körüli dolgokat. „Azzal próbálom vigasztalni, hogy nem túl szavahihető az az ember, aki ezeket vallja róla” – mondta Márta.

Aurelio édesanyja hisz a fia ártatlanságában (Fotó: TV2)

Aurelio szerint szürreálisak az ellen felhozott vádak. Hisz abban, hogy kiderül az igaza, és nem megy börtönbe azért, amit nem tett meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top