Sztárok

Pataki Zitáék egyelőre lemondtak arról, hogy szülők legyenek

Pataki Zita meglepő kijelentést tett Tatár Csilla műsorában.

„Jelen pillanatban a gyerekszobából játszó, illetve dolgozószobát csinálunk” – idézi Pataki Zitát a Blikk, aki erről a Mondd el Tatár Csillának című ATV-s műsor felvételén mesélt nagyon őszintén. Az RTL Klub időjósa, aki szerelmével, Szárnyas Attilával kilenc sikertelen lombikon van túl, azt is elmondta, egyelőre letettek arról, hogy szülők legyenek.

Noha a párnak vannak más lehetőségei is, Pataki Zita ezek egy részétől elzárkózik. „A petesejt-donációt nem szeretném. Egyrészt, mert a saját testem egyszer már becsapott az endometriózissal. Ez azt jelenti, hogy sejtszinten a testem az ellenségem lett, a betegségem miatt lettem meddő. Együtt élek ezzel a kórral, amely meddővé tesz, de így hogyan tudnék elfogadni egy idegen testet, ha már a sajátommal is küzdenem kellett” – magyarázta.

A meteorológust és párját az örökbefogadás lehetősége foglalkoztatja ugyan, de tisztában vannak vele, hogy rengeteget kell várniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top