Sztárok

Pataki Zita tovább folytatja

Bátor volt Pataki Zita és a férje, Szárnyas Attila, amikor vlogot készítettek az utolsó lombikprogramjukról. Arra a támogatásra, amit kaptak, nem is számítottak, és ez ösztönzi Zitát, hogy folytatnia kell, amit elkezdett.

Amikor Ördög Nóra évekkel ezelőtt nyíltan beszélt a lombikprogramokról, az ugyanolyan meglepő volt, mint amikor Pataki Zita két évvel ezelőtt arról beszélt, hogy pontosan tudja, miért nem lehet gyereke. Azóta a tévés fokozatosan egyre többet mesélt a betegségéről és a sikertelen lombikokról, és a 9. kísérletről vlog is készült. Ma reggel pedig az RTL Klub Reggelijében mesélt a folytatásról, amit a május, az anyák napja és a gyereknap ihletett.

Pataki Zita és férje, Attila (fotó: Facebook)

„Belefogunk egy jó kis akcióba, ami arról szól, hogy én az elmúlt hónapokban rengeteg üzenetet kaptam hasonló helyzetben lévő hölgyektől, akik mondjuk lombikra vagy inszeminációra szorulnak, és leírták a saját történetüket. Nyilván nagyon sokan azért, hogy az empátiájukat kifejezzék, hogy ez az út küzdelmes. Most azt találtuk ki, hogy az a sok történet  nem maradhat az én levelesládámban, mert rájöttem, hogy nem csak nekem nyújthat vigaszt” – mesélte Pataki Zita, aki szerint fontos, hogy egyetlen nő se érezze magát selejtesnek, ha nem tud gyereket szülni.

Erről Pataki Zita hosszan mesélt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top