Sztárok

Luciano Pavarotti özvegye Magyarországra látogat

Szeptember 18-án látható először Ron Howard Pavarottiról készült dokumentumfilmje. A gálavetítésen a világhírű operavirtuóz özvegye, Nicoletta Mantovani is tiszteletét teszi.

Luciano Pavarotti özvegye, Nicoletta Mantovani is ellátogat az Oscar-díjas Ron Howard Luciano Pavarottiról készült dokumentumfilmjének vetítésére a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválra. „A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben.   

Luciano Pavarotti felesége Magyarországra érkezik a film bemutatója miatt (Fotó: Fondazione Luciano Pavarotti)

A szereplők között Luciano Pavarottin kívül olyan ismert emberek vannak, mint Bono, Nelson Mandela, Spike Lee, Stevie Wonder, Princess Diana, Zubin Mehta, José Carreras, Kofi Annan. A The Beatles dokumentumfilmje mögött álló alkotók PAVAROTTI című mozifilmje újabb zenei ikont mutatnak be, kendőzetlenül feltárva legendás címszereplőjük életét és karrierjét egyaránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top