Sztárok

Megható fotót posztolt lányáról a friss világbajnok Lőrincz Tamás

Lőrincz Tamás megható vallomást tett, miután a nyakába akasztották az aranyérmet a nurszultáni birkózó világbajnokságon.

A nurszultáni birkózó világbajnokságon kedden léptek utoljára szőnyegre a kötöttfogásúak, ahol Lőrincz Tamásért izgulhattunk. A sportoló élete legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy megnyerte a vb-t, és a magyar zászlóval szaladhatott körbe a kazahsztáni arénában. Lőrincz Tamás megható nyilatkozatot tett a győzelem után. 

„Iszonyúan nehéz év van mögöttem, sok sérülés, betegség, nem vagyok már mai csirke. Otthon van egy gyönyörű kislányom, a feleségem, nemsokára születik a második gyermekünk, nagyon nehéz így lehúzni a bőröndöt az edzőtáborba, hogy otthagyjam őket egy-két hétre. De végig támogattak és mindig mellettem állnak. Szegény feleségem erőn felül teljesít otthon, ennyivel tartoztam neki” – mondta Lőrincz Tamás az M4 Sportnak, miután átvette a vb-győzelemért járó aranyérmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top