Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Knapik Tamás magára maradt a gyerekével, a Fiesta zenekar vezetőjét elhagyta a felesége

Knapik Tamás kapcsolata meseszerűen indult, de nem túl szépen ért véget.

Knapik Tamás, a Fiesta zenekar alapítója mindig is nagy szoknyapecér hírében állt, így sokakat meglepett, amikor kiderült, feleségül vesz egy lányt, akivel akkoriban ismerkedett meg. Kata bejelölte őt a Facebookon, hosszasan beszélgettek, majd eldöntötték, összeköltöznek. Tamás jósnőnél járt, aki azt mondta neki, hogy nyáron találkozik egy lánnyal, aki maga lesz a Nagy Ő. Engedve a jóslatnak, a zenész nagy lépést tett.

Knapik Tamást ismét magára hagyta a felesége (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Tamást boldoggá tette a család, és nem vette észre a feje felett gyülekező felhőket. „Imádtam Katát, rengeteget foglalkoztam Mackóval, való igaz, az otthoni feladatok, mosogatás, mosás, takarítás valahogy a részemről mindig háttérbe szorultak. De helyette sokat koncerteztem, pénzt kerestem, eltartottam a családom, azt gondolom, elég jó színvonalon. Úgy tűnik, ez kevés volt a páromnak” – részletezte a Story magazinnak Knapik Tamás. Amikor a magazin újságírója náluk járt, Kata újra otthon élt, nagyon jól megvoltak, aztán megint összetört valami.

„Ma reggel megint összecsomagolt, és lelépett, visszament ahhoz a férfihoz, akibe valamikor beleszeretett – közölte a zenész. – Nem lett volna szabad megtennie a gyerekével, de most már mindegy, többé nincs visszaút. Szeretném békében, nyugalomban felnevelni Mackókát. Jól megleszünk mi kettesben.”

További részleteket a Story magazinban olvashatsz.

Te bedőlsz az álhíreknek?

Hiába az elővigyázatosság, napjainkban nem nehéz belefutni egy-egy álhírbe, összeesküvés-elméletbe, ügyesen vagy kevésbé ügyesen manipulált fotóba, trükkösen szerkesztett videóba. Teszteld a tudásodat, lássuk, mennyire látsz át a szitán!

TESZT KITÖLTÉSE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top