Sztárok

Sok segítséget kap Knapik Tamás autista fia, mióta beszélt róla a zenész

Knapik Tamás rengeteg levelet kap, mióta beszélt kisfia autizmusáról.

A Fiesta zenekar alapítóját, Knapik Tamást szeptember elején hagyta magára a felesége a kisfiukkal együtt„Ma reggel megint összecsomagolt, és lelépett, visszament ahhoz a férfihoz, akibe valamikor beleszeretett – mesélte a Story magazinnak a zenész. – Nem lett volna szabad megtennie a gyerekével, de most már mindegy, többé nincs visszaút. Szeretném békében, nyugalomban felnevelni Mackókát. Jól megleszünk mi kettesben.”

Nemrég kiderült, autizmus spektrumzavart állapítottak meg az orvosok Knapik Tamás négyéves kisfiánál, Tomikánál, erről őszintén beszélt. „Azt szoktam mondani, hogy máshogy van bekötve. Egyelőre nem beszél, az egyetlen szó, amit mond, az »apa«. A járása is kicsit imbolygó, eleve két és fél évesen állt fel először, de közben úgy ért a technikai dolgokhoz, mint sok felnőtt sem. Néhány hónapja például készített egy videót, és feltöltötte a zenekar oldalára. Először azt hittem, véletlen, de aztán megtette még egyszer” – mesélte pár héttel ezelőtt a zenész, aki most elárulta, nagyon sok pozitív üzenetet kapott, mióta kisfia autizmusáról beszélt. 

Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

„Amióta megjelent a cikk, rengeteg levelet kaptam. (…)Találtam több fejlesztőt, alapítványi lehetőséget is kaptunk, hetente többször tudom vinni a kisfiamat olyan helyekre, ahol segítenek neki. Egy szakember még azt is felajánlotta, hogy eljön hozzánk, hogy itthoni környezetben foglalkozzon vele” – árulta el a Blikknek Knapik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top