Sztárok

Singh Viki nem tökéletes, de nem bánja: “Ezért szeretem, hogy szőrös vagyok”

Az énekesnő tiniként éheztette magát, hogy vékonyabb legyen, mára azonban elfogadta, és megszerette a testét.

„Tudom, hogy nem vagyok tökéletes!! És tudjátok mit?? Nem is bánom!!! Nincs olyan, hogy tökéletes, de már önmagában az, ha tökéletességre törekszel, tönkre tudja tenni az EGÉSZ ÉLETEDET!!!!” – írta Instagram-oldalán Singh Viki.

Az énekesnő a posztban is elárulta, hogy tiniként éheztette magát, mert az iskolában menő volt vékonynak lenni, végül azonban már olyan soványra fogyott, hogy azért kezdték el csúfolni.

Singh Viki

Singh Viki (Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Azóta nyilván rengeteg idő telt el… megtanultam elfogadni a testemet, megtanultam szeretni a hibáimat! Pl. szeretem, hogy széles a csípőm, mert emiatt jól állnak a nőcis ruhák. Szeretem, hogy szőrös vagyok, mert bár gyakorlatilag az egész testemet gyantázni kell, de a hajam cserébe földig megnő, dús és erős… Megszerettem a kreol bőrömet amit régen szégyelltem, mert sokat csúfoltak miatta!! Mára rájöttem mennyire szépek a »barna lányok«!! És, hogy én is szép vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top