Sztárok

46 nyelven énekel Katja, a Sztárban sztár leszek! versenyzője

A kétgyermekes édesanyának, aki korábbi szerelmei miatt beszél számtalan nyelven, nagy álma, hogy megnyerje a Sztárban sztár leszek! című műsort. A mostani adásra egy orosz nyelvű dallal készült.

Az elmúlt 6 évét tökéletesen kitöltötte 2 gyermeke és az, hogy egyik munkahelyről ment a másikra – mesélte a Borsnak a Sztárban sztár leszek! 37 éves versenyzője, aki szabadidejében egy pinceklubban énekel.

Sebestyén Katja azt is hozzátette, több héten át készült a produkcióra, a hetvenes évek egyik ismert popslágerét fogja előadni orosz népi változatban, amihez a fellépőruhát édesanyja varrta. A produkciót most vasárnap láthatják a tévében a nézők.

Az is kiderült, hogy Katjának sosem okozott gondot a nyelvtanulás, 10 nyelven beszél legalább társalgási szinten, köztük angolul, németül, japánul, norvégul, szerbül, szlovákul, és 46 nyelven énekel. Kisgyerekként Moszkvában élt a szüleivel, majd bolgár iskolába járt, jó néhány nyelvet korábbi szerelmei miatt sajátított el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top