nlc.hu
Sztárok

Sztárban Sztár leszek!: Kárász Dávid kiesett

Kárász Dávid búcsúzott a Sztárban Sztár leszek!-ben, Köllő Babettnek már csak egy versenyzője maradt

Kárász Dávid harmadjára állt a veszélyzónában, ezúttal nem őt mentették meg a nézők,

A Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában már csak heten álltak színpadra. A versenyzőknek az egyéni produkciójuk mellett csapatban is meg kellett mutatniuk a tehetségüket.

Kárász Dávid

Kárász Dávid a tűzoltói munkáját hagyta ott a Sztárban Sztár leszek!-ért (Fotó: Sajtószoba)

A 6. élő show végén Venczli Zóra és Kárász Dávid került a veszélyzónába, a nézői szavazatok alapján Venczli Zóra juthatott tovább, így Kárász Dávidnak kellett búcsúzni. Mentorának, Köllő Babettnek így már csak egy versenyzője, Szakács Szilvi maradt.

Kárász Dávid az est folyamán először Ricky Martin bőrébe bújt:

… majd az Alcazar Crying at the Discotheque című slágerét adta elő Pál-Baláž Karmennel, Venczli Zórával és Szakács Szilvivel:

Kárász Dávid a kiesése után az elkövetkezendő terveiről vallott. Nem csügged, hálás azért, ameddig eljutott, így a terveire szeretne koncentrálni. „Egy éve tűzoltó voltam, és most itt voltam, bejutottam a legjobb 7 ember közé, ha ezt megmondják nekem a műsor előtt, akkor aláírom, hogy ez nekem oké, mert nagyon jó, hogy majdnem a középmezőnyig eljutok. Annyit adott nekem ez a műsor, annyit fejlődtem. Mind zeneileg, énektechnikában, mind a színpadi mozgásban, az, hogy a kamerák előtt profin tudjunk lenni. Komolyan, egy új élet kezdődött el számomra, és szerintem ez az út, ami most nekem elindul, ahhoz nagyon jó alap volt ez a műsor, amit adott” – árulta el.

„Mindenképpen színházban szeretnék és a zenei karrieremet szeretném most előtérbe helyezni, és én minden energiámat ebbe szeretném fektetni. (…) Abszolút nem vagyok csüggedt. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem a műsorban” – vallotta be az extűzoltó Kárász Dávid.

Olvass még a Sztárban Sztár leszek!-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top