Sztárok

Istenes Bence és Csobot Adél eddig nem látott oldalát mutatja

Istenes Bence fontosnak tartja, hogy ne csak az életük napos oldalát mutassák be a rajongóknak.

Istenes Bence és Csobot Adél szerepelnek a hamarosan startoló Nyerő Párosban, így megosztottak pár dolgot a családi életükről. Számukra fontos, hogy azon kívül, hogy szülők, szeretők is legyenek, így amikor tudnak, kettesben is elmennek randizni. A nehézségekről is meséltek a Borsnak

„A napokban volt alkalmunk Adéllal néhány órát kettesben tölteni, elmentünk vacsorázni, ami két gyermek után szinte ünnepnek számít. Úgy gondoltam, hogy ezt a fontos és ritka pillanatot megosztom, és felhívom a családosok figyelmét arra, hogy ha kell, tudatosan töltsenek együtt kettesben is időt, különben nagyon hamar elhidegülhetnek egymástól” – mesélte a lapnak Istenes Bence, aki kicsit mélyebben is belement a részletekbe.

Istenes Bence és Csobot Adél sokszor tartanak randinapokat (Fotó: Instagram)

„A kommunikáció mellett a szexualitás a kulcsa talán mindennek. Vágyjunk egymásra, és ne kényelmesedjünk bele abba, hogy szülők lettünk, mert ez elhidegüléshez vezet, pedig ha belegondolunk, pont azért vállalunk gyereket, hogy megkoronázzuk a kapcsolatunkat” – mondja a kétgyerekes édesapa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top