Sztárok

L.L. Junior a temetőbe szervezte a láthatást, Hopp Csilla a kisfia sírjánál találkozhatott Lacikával

Jelenleg L.L. Juniortól függ, mikor láthatja a nagyobbik fia az édesanyját. Hopp Csilla ezért gondolkodás nélkül ment, amikor a zenész a temetőbe szervezte a láthatást.

Kiszolgáltatottan várja Hopp Csilla, mikor láthatja a nagyobbik fiát, Lacikát, akire jelenleg az apja felügyel. L.L. Junior az után vette magához a gyereket, hogy Csillával közös kisebbik fiuk, Dávidka egy autóbalesetben életét vesztette augusztus végén. A zenész először a volt párját hibáztatta a kisfiú haláláért, azután pedig arra hivatkozva, hogy Csilla nem beszámítható a gyász miatt, nem engedte meg, hogy a gyerek az édesanyjával legyen. Az első napokban csak néhány rövid videót láthatott Csilla a gyerekéről, majd egy héttel később egy órára találkozott Lacikával, most pedig L.L. Junior egy hirtelen ötlettől vezérelve a temetőbe hívta találkozóra Csillát. 

L.L. Junior és Hopp Csilla a temetésen egymást támogatták Fotó: smagpix

„Az ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe, ahol az édesapa engedélyével kerek húsz percet találkozhatott a gyermekével, és magához ölelhette” – mesélte a Borsnak Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor, aki elmondta, hogy ügyfele félbehagyva a munkáját egyből rohant a Fiumei úti sírkertbe, Dávidka sírjához. 

A Bors azt írja, valószínűleg ez az első alkalom, hogy Lacika a testvére sírjához látogatott, de az nem derült ki, miért erre a helyre és miért így szervezte L.L. Junior a találkozót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top