Sztárok

Vasvári Vivienre újra rátalált a szerelem?

Egy rejtélyes hódoló romantikus gesztussal lepte meg.

Valaki egy igazán romantikus meglepetéssel kedveskedett Vasvári Viviennek, aki nemrégiben szakított a férjével, Fecsóval – írta meg a Blikk.

Fotó: Instagram

A Facebookon posztolt fotó tanúsága szerint a meglepetés hihetetlen romantikus volt: az illető mécsesekkel díszítette fel az étkezőt és a lépcsőt.

„Azt hiszem, ilyenben még sosem volt részem… De eljött ez a pillanat is…” – írta Vasvári Vivien a fotóhoz, a rajongók pedig egyből arra gondoltak, hogy a kétgyermekes édesanyára máris rátalált a szerelem. A legtöbben sok boldogságot kívánt neki. „Megérdemled Vivi a boldogságot és hogy valaki hercegnőként bánjon veled” – írta az egyik kommentelő.

Vasvári Vivien bejelentése, miszerint elválnak Fecsóval, sokakat meglepett. A rajongók nagy hányada azt írta, hogy ezt egyáltalán nem látták előre, hiszen milyen boldog fotókat posztoltak mindketten. A luxusfeleség állítja, próbálták megmenteni a házasságukat, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Akkor Vivien ezt írta: „Köszönjük, a gyerekek nagyon jól vannak és én is! Igyekszem, hogy ne nagyon érezzék a helyzet nehézségeit.”

A Fókusznak adott interjúban Fecsó elismerte, hogy ő mindig a saját feje után megy, és nem köt kompromisszumokat, a házassága pedig éppen emiatt ment tönkre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top