Sztárok

Ő Vasvári Vivien új szerelme

Vasvári Vivien a Blikknek mesélt új szerelméről.

Előkerült egy szilveszteri videó, ahol Vasvári Vivien egy titokzatos férfit csókol. A modell a Blikknek elismerte, hogy a felvételen ő és párja látható.

„Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne kezdjen utánunk kutakodni, ha eljön az ideje, láthatnak minket együtt” – mondta Vasvári Vivien.

Fotó: smagpix

„Együtt voltak kint Svájcban is, és az utazás nagyon jól sikerült – árulta el Vasvári Vivien egyik barátnője. – Ezek után nem meglepő, hogy a szilvesztert is együtt töltötték. Vivi a testvérével és a ismerőseikkel ünnepelt, és természetesen a barátja is vele volt, bemutatta nekik, és együtt buliztak… Egy igazi úriember. Az már látszik, hogy szeretné Vivit boldognak látni maga mellett, és ezért mindent meg is tesz.”

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top