Sztárok

Németh Kristófot többször is megkárosították

„Annyi mindent loptak már el tőlem, ráadásul napok alatt” – mesélte a színész.

Németh Kristófnak, aki nap mint nap feltűnik a Drága örökösök című sorozatban, szinte egy perc szabadideje sincs. „Rengeteg időt töltök a forgatásokon, sokszor többet vagyok az itteni stábbal, mint a családommal” – kezdte a 95.8 Sláger FM-nek adott nyilatkozatát a színész, majd elárulta, megszokta már, hogy az emberek a szerepeivel azonosítják.

„A minap valaki rám köszönt az utcán, Subicznak szólított, mint a sorozatbeli polgármestert, akit alakítok. Majd korrigálta, és mondta, hogy tudja, nem ez az igazi nevem, hanem a Kertész Géza, akit meg még a Barátok köztben alakítottam. Nem zavar, hogy azonosítanak a szerepeimmel, ez egy visszajelzés is egyben, hogy jól alakítom a karaktereket.”

Németh Kristófnak azonban nem csak a sorozat miatt van hónapokra előre tele a határidőnaplója: decemberben ugyanis megnyílik saját színháza, a Fórum Színház. A premierdarabról egyelőre nem akar beszélni, mint mondja, a tervei megosztásával már többször megégette magát.

Tudom, melyik darabbal fogunk nyitni, de nem szeretném elárulni. Ennek egyetlen oka van. Nagyon sokáig azt hittem, hogy az emberek nem lopják el mások gondolatait, ötleteit. Azóta megtapasztaltam, hogy sajnos történik ilyen. Tőlem annyi mindent loptak már így el, szinte napok alatt, hogy megtanultam: nem mondom ki hangosan a gondolataimat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top