Sztárok

Megdöbbentő részletek derültek ki VV Fanni eltűnésével kapcsolatban

A fiatal nő megölésével gyanúsított B. László furcsa dolgokra keresett rá Fanni eltűnése előtt.

Közel két éve nem találják a Való Világ egykori versenyzőjét, Novozánszki Fannit. A fiatal nő 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. A fiatal nő ügyével kapcsolatban most újabb részletek derültek ki. 

A Blikk úgy tudja, hogy mielőtt a feltételezett gyilkos találkozott Fannival, a laptopján rákeresett az „elkábítani” kifejezésre. Ez a lap szerint arra utalhat, hogy a férfi mindenképpen cselekvőképtelenné akarta tenni későbbi áldozatát. 

Emellett dr. Lichy József, Fanni családjának jogi képviselője betekintést nyert abba a felvételbe, amin látszik, hogy B. László rogyadozó lábbal cipeli Fannit. A fiatal nő hiányos öltözetben van a videón, a szoknyáját külön hozza magával a gyanúsított. Az ügyvéd szerint Fanni valószínűleg már halott volt a kocsiban, gyilkosa megfojthatta, majd holttestét a Dunába dobhatta.

B. László idén nyáron az ügyvédje útján nyilatkozott utoljára. Azt mondta, megbánta, amit tett, de állította: nem ő ölte meg Fannit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top