Sztárok

Tiszta apja: Curtis megmutatta két hónapos fiát, Donit

Kevesen fogadtak volna tavaly augusztusban nagyobb összeggel arra, hogy Curtis képes lesz új életet kezdeni. Pedig a kisfia és a felesége mellett ma már konszolidált polgári életet él.

Curtis kisfia, Doni két hónapos, és a szülők azt mondják, nagyon nyugodt baba, aki csak akkor sír, amikor éhes. A Story magazinnak a házaspár nem csak arról mesélt, hogyan változott meg az életük az elmúlt másfél évben, de most először képeket is mutattak a gyerekükről. 

„Szerelmes vagyok a fiamba, az apaság egy csoda! Az elmúlt egy évben rengeteget változott az életünk. Korábban önző voltam, rossz döntéseket hoztam, és nem törődtem a következményekkel. Csak azt néztem, hogy nekem mi a jó, még ha pár pillanatig tartott is. A gyerekem alapjában változtatott meg. Hálás vagyok Krisztinek, hogy kitartott mellettem.”

Mint az a magazinból kiderül, Curtis leszámolt a múlttal, és fellépések után egyből siet haza, kiveszi a részét a gyerek körüli teendőkből is. A páros a költözésről, családbővítésről és hosszabb-rövidebb távú tervekről is elárult jó pár részletet. 

Curtis a Storynak mutatta meg a kisfiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top