Sztárok

Curtis: „Zokogtam, amikor először megláttam Donit”

Beigazolódott Curtis és Kriszti megérzése: a vártnál hamarabb született meg első közös gyerekük. A Story magazin exkluzív beszámolójából az is kiderül, miért hívta Doninak a fiát.

Kriszti augusztus közepére volt kiírva, de vasárnap 54 centiméterrel és 3070 grammal világra jött Curtisék kisfia, Doni Attila. Csak a Story magazinnak nyilatkoztak a szülésről. 

„Hajnalban értem haza egy fellépésről, és néhány óra alvás után Kriszti azzal ébresztett, hogy elkezdődtek a fájásai.”

Bár azt gondolták, természetes úton jön világra a fiuk, mégsem így történt, mert adódott egy kis komplikáció, ahogy erről a magazinnak részletesen is beszámolt a zenész. Curtis végig bent volt a szülésnél

„Zokogtam, amikor először megláttam. Korábban Adonisnak akartuk nevezni, így hívják Kriszti testvérét is, aki féli görög származású, és akivel nagyon jó a kapcsolatunk. Az egyik ultrahang után találtuk ki, szinte egyszerre mondtuk ki a nevet. Sajnos, mint kiderült, ezt Magyarországon nem lehet anyakönyveztetni, így lett végül Doni Attila.”

Az apaságról és arról, hogyan látják magukat szülőként, a Storyban olvashatsz. 

Curtisék a Story magazinnak meséltek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top