Sztárok

Új életet kezdett Suzy

Az énekesnő eltökélte: nincs visszaút a férjének, Jollynak.

Hivatalosan még mindig férj és feleség a mulatós műfaj egykori álompárja, Jolly és Suzy, ám a 33 éves énekesnő végleg lezárta a kapcsolatukat – írja a Blikk. Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna új életet kezdett, és nyitott egy új szerelemre.

Mint mondja, nagyon nehéz volt lezárni ezt a 13 évet, elengedni, tudomásul venni, hogy már soha nem lesznek egy család. Nemrégiben hiába békült ki Jollyval, azaz Tarcsi Zoltánnal, most már végleg vége a házasságuknak. „Hamar kiderült, hogy jóvátehetetlenül elromlott minden. (…) A második csalódástól még jobban padlóra kerültem, de most már tudom, ez a pofon kellett ahhoz, hogy lezárjam a múltat, és belássam: végleg vége” – vallotta be Suzy, aki minden közös fellépésen ott lesz, de megvalósítja régi álmát is: gofrizót nyit a szüleivel.

Nemsokára megnyitjuk a különleges édességboltot, ahol amerikai gofri, kávé, forró csoki és más nyalánkságok lesznek. Nagyon várom, hogy a pult mögött álljak” – árulta el az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top