Sztárok

Dér Heni nemrég szakított, de már új párja van

Az énekesnő ismét boldog, új párja A Konyhafőnök egykori versenyzője, Bakos Gergő.

Dér Heni tavasszal vallotta be, hogy hónapok óta randizgat az egykori Való Világ-játékossal, Laki László Kornéllal. Az énekesnő és párja Dominikán nyaraltak, a rajongók ekkor már sejtették, hogy szerelmes. Most azonban arról szól a fáma, hogy a VV-s már nincs képben, sőt hónapok óta A Konyhafőnökből megismert Bakos Gergővel randizik

A Story magazinnak egy Henihez közel álló bennfentes mesélt a kapcsolatról. „Henit rég nem láttuk ennyire boldognak, mint most. Gergővel nagyon jól megértik egymást, ezért sem akarták halogatni tovább az összeköltözést. Mindketten komoly kapcsolatra vágynak, és túl vannak azon, hogy játszmákkal rontsák el, sokra becsülik az őszinteséget. A szabadidejüket sokszor együtt töltik, sőt januárban közös külföldi vakációt is terveznek. Heni sokat változott az elmúlt években, sokkal megfontoltabb, érettebb lett, és már jobban átgondolja a döntéseit. Egyébként sohasem volt az a romantikus, szenvelgő típus, inkább vagány csaj, jó humorérzékkel és erős személyiséggel. Meg sem próbálja tagadni, mennyire szerelmes…” – árulta el a közeli ismerős a lapnak.

További részletekért keresd a Story magazint!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top