nlc.hu
Sztárok

Dér Heni terhessége

Babát vár Dér Heni, 3 hónappal a vetélés után lett újra állapotos a 34 éves énekesnő

Úton van Dér Heni és Bakos Gergő első közös gyermeke. A Nyerő Páros szerelmespárja alig akarta elhinni, hogy megtörtént a csoda.

Kisbabája lesz Dér Heninek. Mindössze 3 hónappal a vetélés és a műtét után kapta a csodálatos hírt a 34 éves énekesnő és párja, Bakos Gergő írja a legfrissebb Story magazin.

Dér Heni

Nagy a boldogság Dér Heniéknél – Fotó: RTL Klub

Dér Heni a legkevésbé sem számított arra az áprilisi méhen kívüli terhességét, a vetélést és a műtétet követően, hogy a trauma után ennyire hamar megtörténik vele a csoda. „Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet. (…) A legnagyobb kérdés az volt bennem, hogy merjek-e örülni. Az első terhességemnél sírtam a boldogságtól, ami nem tartott sokáig. Nem meglepő, hogy másodjára aggódtam, nehéz volt így lelkesedni” – vallotta be a negatív nézői kommentektől kiborult énekesnő, aki párjával csak az első ultrahang-vizsgálat után tudott megnyugodni. „Féltünk, hogy esetleg most is rossz helyen ágyazódott be. (…) A világ legjobb, legmegnyugtatóbb érzése járt át minket, amikor megláttuk a monitoron, hogy minden a helyén van” – árulta el a Nyerő Páros sztárja, aki nem titkolja: idegrohamai voltak a stressztől az első pár hétben, mindenbe belekötött.

Elmondása szerint egyáltalán nem stresszel a terhességi pluszkilók miatt. „Nem érdekel, ha meghízom, a külsőmnél fontosabb nekem a bennem fejlődő baba. Majd ha megszületett, dolgozom azon, hogy visszanyerjem a régi formámat” – jelentette ki az október elején eljegyzett Dér Heni.

Dér Heni várandósságáról bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Babát vár Dér Heni, 3 hónappal a vetélés után lett újra állapotos a 34 éves énekesnő

Olvass még Dér Heniékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top