Sztárok

Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják VV Fanni gyilkosát

A vádirat szerint a férfi az értékei miatt ölte meg a valóságshow-ból ismert fiatal nőt. Akár életfogytig tartó börtönt is kaphat.

Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják VV Fanni gyilkosát – írja a Bors. A vádirat szerint a 35 éves férfinak sem állandó munkahelye, sem rendszeres jövedelme nem volt, viszont költekező életmódja miatt pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megpróbál rövid úton pénzt szerezni a tévés valóságshow-ból ismert fiatal nőtől.

Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A vádlott hosszas próbálkozás után elérte, hogy a sértett 2017. noveber 20-án este fogadja a lakásán. Miután a nő beengedte, bántalmazta őt, minek következtében súlyosan megsérült, és magatehetetlen állapotba került. Ezután a férfi több értéktárgyat magához vett a lakásból, és a nő iratait, illetve egyéb tárgyait is magával vitte, hogy azt a látszatot keltse, áldozata elutazott.

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd kézben levitte áldozatát az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott vele egy, a Rákos patak mellett futó elhagyatott szervizúthoz.

Itt az akkor már halott nő testét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette, majd Siófokra utazott. Másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott kompátkelőhöz hajtott, ahol a testét a Dunába dobta. Másnap megint visszament a sértett lakásába, hogy további értékeket hozzon el.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre, ha bebizonyosodik a bűnössége, akár életfogytiglani szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top