Sztárok

Megvannak a Love Island döntősei, te kinek szurkolsz?

Tegnap este eldőlt, melyik négy páros marad a Love Island-villában. és kire szavazhatnak a nézők. Bár a győztes párt vasárnap hirdetik, de sejteni lehet, ki viszi haza a főnyereményt.

Magyarországon elsőként az RTL Klubon volt látható a világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó Love Island párkereső show, ÉNB Lali műsorvezetésével. Nálunk is hozta a számokat, a műsor hétről hétre egyre nézettebb volt, így sok néző, köztük én is sajnálom, hogy véget ér a Love Island, holott talán nem is én voltam ennek a célcsoportja

A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők, voltak például olyanok, akik tényleg megtalálták az igazit és összeházasodtak, akad olyan pár, hol már Love Island-baba is született és erre a készítők nagyon büszkék. Az, hogy nálunk mondjuk Tici leánykérésének happy end lesz-e a vége, nem tudhatjuk, bár Zsófi úgy fogalmazott: ezt azért nem hiszi, de ugye bármi megtörténhet. Az utolsó párválasztón a fiúk többsége a Love Island szellemiségében #leszelabarátnőm pólókban vonulhatott volna fel, és azt kell mondanom, nekik jobban elhittem, hogy nemcsak a show kedvéért tették fel a kérdést, mint a lányoknak azt, hogy lelkesen mondtak igent. De ettől még lehet, hogy valóban mindenkit csakis az érzelmei vezettek, és nem csupán a nézők kegyéért indult meg a verseny. Mert ebben a műsorban nemcsak egymást kell meggyőznie a pár tagjainak arról, mennyire komolyak a szándékaik, hanem a nézőket is. Márpedig 20 millió forint a tét, és szerelem ide vagy oda, azért ennek a fele is baráti összeg néhány kedves szóért cserébe. 

Love Island-finálé: kiderült, melyik négy páros maradt versenyben (Fotó: RTL Klub)

Szinte sokkolta a Love Island párkeresőit, hogy péntek este két párnak is távoznia kellett a villából a nézők szavazatai alapján. Ez azt is jelenti, hogy kiderül, mely párok kerültek a játék fináléjába. 

A Love Island négy döntős párosa: 

  • Karola és Erik
  • Andi és Rajmi
  • Helga és Tibi
  • Zsófi és Tici

Jó, azért nem volt veszett nagy meglepetés, bár Karola és Erik látványos cirkusza és Zsófi–Tici páros szokásos balhéi után akár ki is ábrándulhattak volna belőlük a nézők, de szerencséjükre megúszták a kiesést. 

Mivel az nlc-olvasók korábban is többször bizonyították, hogy képesek együtt megjósolni, mi lesz egy játék kimenetele, ha a nézőkön múlik a szavazás, ezért most egy újabb felmérésre invitállak. 

Szerinted melyik páros nyeri a Love Island 20 milliós fődíját? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top