Sztárok

Durván egymásnak estek a focistafeleségek

Rebekah Vardy és Coleen Rooney cicaharca napok óta a címlapokon szerepel a briteknél.

Wayne Rooney csatárklasszis felesége, Coleen Rooney és Jamie Vardy, a Leicester City futballistájának párja jó barátok voltak, mostanáig. A kirobbant botrány lényege, hogy pár hónappal ezelőtt a The Sun brit bulvárlap olyan információkat jelentetett meg Coleen Rooney-ról, amelyek kizárólag privát Instagram-profilján voltak elérhetők.

Coleen Rooney (b) és Rebekah Vardy (j), Fotók: Getty Images

A négygyermekes anyuka ekkor egy trükköt vetett be. Mindenkit letiltott a közösségi oldaláról, kivéve Rebekah Vardyt, és fals sztorikat posztolt. A kitalált történetek azonban megjelentek a bulvárlap címlapján is.

Coleen Rooney a napokban nyilvánosan megvádolta a másik futballistafeleséget, hogy ő szivárogtatja ki a történeteket. Rebekah Vardy azonban cáfolta a vádakat, azzal védekezik, hogy feltörték a fiókját. Állítása szerint egy kiberbiztonsági szakértőt bérelt fel, hogy tisztázza magát. Eközben pedig folyamatosan üzenget egymásnak a médiában a két celeb.

Az eset a brit bulvármédiában minden korábbinál nagyobb visszhangot váltott ki, még a külkereskedelmi miniszter is megszólalt az ügyben.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top