nlc.hu
Sztárok

Balogh Eleni a focista párjáról

Balogh Eleni jól tudja, milyen áldozatokkal jár, ha valaki focistát szeret

Próbálnak a lehető legtöbb időt együtt tölteni.

Tiniszerelemnek indult Balogh Eleni és Soós Dávid kapcsolata, akik a Nyerő Párosban is szépen meneteltek. A modellnek az édesapja is focista, ezért jól tudja, mivel jár, ha az egész család focilázban ég. Elárulta, milyen lemondásokkal jár, ha hivatásos focista az ember párja.

Balogh Eleni,

Balogh Eleni – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Nem mondom, hogy negatív jelző, de magamra sose mondanám, hogy ‘focistafeleség”. (…) Áldozatokkal jár, de nekem apukám is focista volt, a focipálya mellett nőttem fel, a foci közel áll a szívemhez, úgyhogy örülök, hogy a Dávid is ezt csinálja. Nyilván áldozatokkal jár, de itt az a hihetetlen, hogy ő ezt már 5 éves kora óta csinálja” – mesélte a Reggeliben.

Arról is beszélt, hogy amikor Dávid nem focizik, akkor is a foci teszi ki az életét, a gondolatait, hiszen oda kell figyelnie például az étkezésre is. “Figyel arra, hogy egészségesen étkezzen, vitaminokat szed, az életmódunk is ezáltal más. Figyelnie kell, hogy amikor nincs edzés, akkor is pihennie kell. Vagy amikor hétvégén van meccs, akkor megvan szabva, hogy például mikor tudunk előtte elmennie egy fürdőbe, mert az kiveszi az energiáját. Eköré épül az életünk, (…) nem tudunk elmenni akármikor nyaralni. (…) A fociban, sportban nincs olyan, hogy kihagysz egy edzést vagy nem mész el egy meccsre, hanem egész évben ott kell lenned. Betegen is megy edzésre, valamint akkor is ha fáradt” – mesélte a párjáról Eleni.

Ha itthon játszanak, akkor én mindig kimegyek, és ha nem hazai meccs van, de közel van, akkor is próbálok. Én élőben nagyon szeretem a focit, viszont a tévében utálok focimeccset nézni” – árulta el a modell, hozzátéve: “Edzés, munka – mivel Dávid a foci mellett mellett még dolgozik is -, este meg focimeccset nézünk otthon. Ez az életünk“.

Elmondta, nem nagyon tudnak előre tervezni, amikor viszont szabadnapja van a párjának, akkor nagyon spontának és még azt a pár órát is alaposan kihasználják, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top