Sztárok

Gáspár Evelin irtó dögös szettben divatbemutatózott

Gáspár Evelin dívaként tündökölt az eseményen.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Gáspár Evelin mára nemcsak, hogy megszokta, de kifejezetten élvezi a celebléttel járó felhajtást. Gáspár Győző idősebbik lánya, aki konkrétan a szemünk előtt nőtt fel, nem mindig érzett így: miután elvégezte a pénzügyi főiskolát, szeretett volna a szakmájában elhelyezkedni, de ez nem ment olyan egyszerűen, mint szerette volna.

„Megvan a diplomám, de rájöttem, a magyar társadalom nem túl befogadó velem – nyilatkozta Evelin egy korábbi interjújában, majd hozzátette, keserű tapasztalatai vannak az álláskereséssel. – Lehet irigykedni, kritizálni, de számomra maradt a celebkedés. Ezt dobta a gép. És szerintem a szíve mélyén amúgy mindenki erre vágyik.”

Az Ázsia Expressz 2 sztárja a közelmúltban egy budapesti divatbemutatón mutatta meg magát: az aznap este viselt szettjét pedig az Instagram-oldalán is megmutatta. A tökéletes ruhához persze tökéletes smink és szexi magassarkú csizma dukált, mutatjuk is a fotót:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@furever.fashion fashion show 🤩

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top