nlc.hu
Sztárok

Stohl András Gáspár Evelin győzelméről

Stohl András ezt üzente Gáspár Evelinnek a győzelme után

Stohl András is gratulált Gáspár Evelinnek, miután megnyerte a TV2 főzőműsorát.
Stohl András

Ahogy arról korábban itt írtunk, Gáspár Evelin nyerte a TV2 főzőversenyét, a MasterChef VIP 2-t. Döntőbeli szerepléséről Evelin elárulta: „Mindenképp olyat szerettem volna főzni a döntőben, amit már korábban kipróbáltam, ha nem is az egész ételt, de legalább az alapanyagokat.”

Evelin az utolsó főzéshez ráadásul saját csapatot is választhatott; Stohl Andrással és Győrfi Pállal dolgozott együtt. „Nem gondolkoztam sokat, mikor választani kellett. Azért Andrást és Pált kértem meg, hogy segítsenek nekem a döntőben, mert korábban a csapatmunka során már sikert arattunk. Nagyon jó volt velük dolgozni, és ők is szerették a közös munkát.”

Stohl András az Instagram-oldalán gratulált Evelinnek győzelméhez. „Tegnap este kiderült, hogy ki az ország legügyesebb mester séfje. Szívből gratulálok Evelin. Megérdemelted, hogy te emelhesd magasba a trófeát” – írta Stohl András, majd hozzátette, véleménye szerint mindenkinek fantasztikus élmény volt ez az együtt töltött és végigizgult pár nap. „Köszönöm, hogy a részese lehettem.”

Olvass még többet Stohl Andrásról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top