nlc.hu
TV-sztárok

Stohl András lánya, Stohl Rebeka akkor és most

Stohl András lánya, Stohl Rebeka csodaszép nővé érett – tiszta anyja ezen a képen

Stohl András másodszülött lánya, Rebeka már 23 éves és a nővérénél sokkal ritkábban szerepel. Talán ezért sem vettük észre, hogy kész nővé érett.

Emlékszel még Stohl András szöszi kislányára, Rebekára? A színész világ életében büszke apuka volt, így időről időre mutatott képeket a gyerekeiről, igaz, ma már ritkaság számba megy, amikor mind a négy gyerekét együtt láthatjuk. 

Íme néhány régi kép Stohl Rebekáról: 

Stohl Rebeka akkor, 2000-ben
Megnézem
Összes kép (6)

Ilyen pillanat volt amúgy Stohl András esküvője is, amelyen természetesen a színész mind a négy gyereke, valamint nagylányai anyja, Éva is jelen volt, ezzel is bizonyítva, hogy a mozaikcsaládjuk jól működik. Rebeka a nővérével és az édesanyjával közös képet osztott meg: 

Korábban sokszor írták, hogy Rebeka mennyire hasonlít a híres apukájához, de elnézve ezt a fotót, legalább annyira az édesanyjára is ütött. 

Kire hasonlít jobban?
Inkább az édesanyjára
Inkább az édesapjára
Mindkettőjüket látom benne
Egyikükre sem
Created with QuizMaker Online
Stohl Andras és Tordai Éva lányukkal, Rebekával

Stohl Andras és Tordai Éva lányukkal, Rebekával Fotók Instagram)

Amúgy Stohl András legfrissebb közös fotóján látható a legkisebb lánya, Franciska is, aki szintén már igazi kis hölgy. A közös képhez a színész csak ennyit írt: “Egyik szebb, mint a másik”

Stohl András családjáról néhány cikkünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top