Sztárok

Kéri Krisztián modellként vonult be a Nyerő Páros-villába is

A legnagyobb világmárkák kérik fel Kéri Krisztiánt, legutóbb Louis Vuitton-modellekkel vonult a párizsi divathéten, de ez persze nem jelenti azt, hogy itthon mindenki ismeri a nevét. Lényegében most, a Nyerő Párosban mutatkozik majd be a magyaroknak.

A beköltözők közül voltak, akik már ismerték egymást, de az egyik nagy meglepetés a Nyerő Párosban Kéri Krisztián és barátnője, Loránth Eni voltak. Bár minden szerénytelenség nélkül mondhatta magáról a többieknek a modell, hogy ő bizony jó úton van a világhírnév felé, hiszen az első magyar Louis Vuitton-topmodell olyan márkák ruháiban vonul a kifutón, mint a Benetton, Moncler vagy a J. W Anderson, de ahogy az utóbbi két márkáról, úgy róla sem sokan hallottak a modellszakmán kívül itthon. Nem véletlen, hogy a villába is modellként bevonuló párosról mindenki csak tippelte, mi lehet a foglalkozásuk. 

„Nem akartam modell lenni. Tizenkét évig fociztam, és az volt a tervem, hogy belőlem futballista lesz” – mondta el a bemutatkozójában Kéri Krisztián, aki jelenleg a barátnőjével, Enivel és a lány családjával él, ami szerinte zökkenőmentes. 

Loránth Eni és Kéri Krisztián (Fotó: RTL Klub)

A kíváncsiság vitt rá, hogy többet tudjak meg a modellről. Szerettem volna egy kicsit elébe menni azoknak az égető kérdéseknek, hogy kicsoda is Kéri Krisztián, ezért megnéztem, mit találok róla. Hogy a végével kezdjük, a sokat emlegetett Louis Vuitton-bemutatóról úgy mesél, mintha valami álomban lett volna, ami azért elég gyorsan lezajlott: felvonult, az utolsó kör után lerángatták róla a ruhát, és neki pedig mennie kellett tovább a dolgára. 

„Nem tudtam kiélvezni az egészet, de nagyon jó élmény maradt. Napokkal később, amikor néztem a képeket, akkor tudatosult bennem, hogy Jézusom, én a Louis Vuittonnak dolgoztam” – mondta nevetve egy korábbi alkalommal, amikor erről kérdezte Tamás DABLTY Trunk.

Íme Kéri Krisztán a Virgil Abloh-divatbemutatón, ahol egy New York-i utcajelenet hangulatában sétáltak a modellek: 

Arra, hogyan is kerül egy egyszerű magyar srác ilyen helyre, egyértelmű választ adott: legyen itthon egy ügynökséged, aztán legyen Párizsban egy ügynökséged, ott leszervezik neked a válogatókat, és utána, ha téged keresnek, akkor kiválasztanak. Szerencsére jó élményei maradtak Krisztiánnak: a Vuittonnál emberként kezelnek mindenkit, nemcsak áruként. És megtudhattunk még valamit, mégpedig azt, hogyan mondják modellszaknyelven a kifutós felvonulást:

„Szakszóval a Louis Vuittonnak sétáltam.”

Az elmúlt egy évben pörögtek fel Krisztiánnál az események, szerinte türelem és szerencse is kell, igazából az első nagy és neves cég felkérése az, ami után könnyen beindul a modellkarrier, az övé nagyjából három éve kezdődött. A 19 éves fiú egy barátja révén került közelebb a modellszakmához. A klasszikus sztori: kíváncsiságból kipróbálta, és voilà, bejött neki. 

Azért van olyan munkája is, amire nem olyan jó szívvel emlékszik vissza. A korábban említett J. W. Anderson bemutatóját festői olasz környezetben tartották, de a papucsa rettenetesen kényelmetlen volt. „Gyakorlatilag a lábujjammal kapaszkodtam, hogy el ne hagyjam, majdnem elestem. Életveszélyes, nem tudom, ki veszi azt fel” – mesélt a karrierje elején történtekről, és ez azért is maradt meg benne ennyire, mert a firenzei birtokon volt élete első külföldi modellmunkája. 

Íme néhány fotó a modellről, aminél az elmúlt három évben lényegesen több készült, hiszen, mint mondtuk, Kéri Krisztián modell. Jegyezzük meg a nevét, ne csak a Nyerő Páros miatt: 

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top