Sztárok

Friss hírek a stroke-on átesett Sas Józsefről

A 80 éves humoristát szakszerű segítők és családtagjai ápolják a nap 24 órájában.

Beszédközpontja kevésbé sérült Sas Józsefnek, ám több mint fél évvel a kétoldali stroke-ja után is igen lassan, megfontoltan, akadozva tud csak kommunikálni – írja a Bors.

A 80 éves humoristát szakszerű segítők és családtgajai ápolják a nap 24 órájában, mivel továbbra is rendszeres felügyeletre és szakszerű orvosi segítségre szorul, többek között fizikoterápiára és gyógytornára. A beszédközpontját is edzésben tartják, hogy ne akadozzon a beszéde.

 „Haladok a rehabilitációval, ez egy lassú gyógyulású betegség, itt nincs taktika, ezzel nem lehet szórakozni. Minden reggel tízkor jön hozzám egy olyan ember, aki ehhez ért, félórát dolgozunk rajta, beszélgetünk” – utalt Sas József az ápolóval való kommunikációra, ami szintén elősegítheti a gyógyulását. Elmondása szerint egy szilveszteri kabaré egyelőre vágyálom marad számára, mivel még nincs olyan állapotban. „Egy kétoldali stroke nem játék, nem lehet semmit sem erőltetni” – jegyezte meg.

Kiemelt kép: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top