Sztárok

Keanu Reeves is szerepelhet a Halálos iramban következő részében

Kérdés, hogy a sztárnak befér-e napirendjébe a forgatás.

Charlize Theron és Helen Mirren után újabb A kategóriás sztárt vásárolna magának a Halálos irambanfranchise, írja az Index  Screenrant cikkére hivatkozva. A kilencedik filmjéhez közelítő sorozat állandó forgatókönyvírója, Chris Morgan elmondta, hogy volt egy találkozója Keanu Reevesszel, ahol arról beszéltek, hogy milyen szerepet kaphatna a színész a Halálos iramban következő részeiben. 

Keanu Reeves beszédet mond, miután otthagyta tenyérnyomát a hollywoodi TCL Chinese Theatre udvarán (Fotó:
Rodin Eckenroth / Stringer / Getty Images)

„Már nagyon régóta szeretném, hogy ő is a része legyen a Halálos iramban-univerzumnak. Megpróbáljuk megtalálni a módját, hogy miképp. A legnehezebb dolog, hogy a szoros időbeosztásában találjunk egy helyet a projektnek” – idézi a lap a forgatókönyvírót, aki hozzátette, nagy vágya, hogy Reevest behozza a franchise-ba.

Azonban Reeves már leszerződött két legsikeresebb sorozatának folytatásaihoz, 2021-ben jön a John Wick negyedik része, 2022-ben pedig a Mátrix folytatása, illetve egy minisorozat és két másik film is a tervei között szerepel a következő három évre.

A Halálos iramban a mozitörténelem egyik legsikeresebb franchise-a: az eddigi nyolc résszel és az idén bemutatott spin off-fal eddig összesen 5,8 milliárd dollárt kerestek. „Így aztán könnyen megtehetik, hogy a Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Ludacris, John Cena, Michelle Rodriguez alkotta alapcsapathoz újabb és újabb sztárokat szerződtetnek” – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top