Sztárok

Jennifer Anistont többen követik Instán, mint a többi Jóbarátot együttvéve

A színésznő megbolondította és jól felforgatta a közösségi platformot.

Jennifer Aniston október közepén regisztrált az Instagramra, korábban semmilyen közösségi oldalon nem jelent meg. Már első posztja is erősre sikeredett: a Jóbarátok szereplőivel készített közös szelfit, a fotóval pedig valószínűleg rajongók millióinak régi vágya teljesült, le is fagyott a platform a hatalmas forgalom miatt.

Regisztrációja után 5 órával és 16 perccel meg is döntötte az egyik legjelentősebb instás Guinness-rekordot, ennyi időre volt ugyanis szüksége a színésznőnek, hogy elérje az egymillió követőt. Korábban egyébként a cím birtokosai Meghan hercegné és Harry herceg voltak.

A 24. hu viszont egy újabb érdekességet szúrt ki Aniston oldalával kapcsolatban: a színésznőnek ugyanis már egyedül több Instagram-követője van, mint a teljes Jóbarátok többi színészének összesen. Számokra fordítva ez így néz ki:

  • Courteney Cox-nak 5,5 millió,
  • Lisa Kudrow-nak 4,3 millió,
  • Matt LeBlancnak 3,8 millió,
  • David Schwimmernek 2,9 millió,
  • Matthew Perrynek pedig nincs profilja.

Aniston ugyanakkor több mint 17,2 millió követővel büszkélkedhet, amivel 700 ezerrel lekörözte volt kollégái rajongóinak összesített számát.

(via)

Kiemelt képünk: MTI/EPA/Paul Buck

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top