nlc.hu
Sztárok
Nem hiszed el, mit művelt ÉNB Lali az X-Faktor táborában!

Nem hiszed el, mit művelt ÉNB Lali az X-Faktor táborában!

Az X-Faktor mentorsegédje szó szerint vette, hogy Táborba megy. Hátizsákkal és hálózsákkal vágott neki a tehetségkutatónak.

Világéletemben imádtam a táborokat. Kedvenceim: a rajztábor, a technikatábor, a mezőgazdasági tábor. Ezek voltak gyerekkorom legszebb emlékei. Egy táborozást el sem tudnék képzelni sátor és nomád körülmények nélkül. Ezért most ehhez elhoztam minden kelléket” – árulta el ÉNB Lali, a tehetségkutató online kibeszélő műsorának, az X-Stage-nek a házigazdája, majd kicuccolt az X-Faktor Tábor helyszínére, és a füves részen egyszerűen sátrat vert.

Miután már állt a sátra – melynek belső ponyváját az újdonsült női mentor, Dallos Bogi fotóival tapétázta ki –, beüzemelte a „tábori kis konyháját”, amin megfőzött egy adag pörköltet, majd aludni ment, mondván: alaposan fel kell készülnie a másnapi válogatóra, amin az lesz a szerepe, hogy segítse a versenyzőket. Lalit idén ugyanis a Tábor mentorsegédjének nevezték ki.

Kiemelt kép:  Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top