Sztárok

Varga Iza teljesen ledöbbent, amikor először meglátta, kivel forgat

Nyáron csatlakozott a Barátok közthöz Sára Bernadette, akiről Varga Iza csupa jót mondott. Az is kiderül, miért lepődött meg, amikor először meglátta forgatáson.

Két évtized alatt talán Varga Iza dolgozott együtt a legtöbb színésszel a Barátok közt forgatásán, és mindig tárt karokkal fogadta a kollégáit. Sára Bernadette esetében sem volt másképpen, 

„Bernadette nemcsak fantasztikus színésznő, de igazi példakép is. Igazán gyönyörű és fitt, elképesztően jó humora is van, amit nagyon élvezek. A közös jeleneteink során, alig bírom ki, hogy ne nevessem el magam, bár ebből a nézők semmit nem vesznek észre, hiszen a sztori szerint Levente anyukájának – fogalmazzunk úgy – nem én vagyok a kedvence” – mesélte nevetve a színésznő.

A sorozatban Sára Bernadette alakítja Varga Izabella anyósát, és nem lelkesedik a fia új választottjáért, de az biztos, hogy a jelenetből nem derül ki, valójában mennyire kedveli egymást a két színésznő:

„Ráadásul, teljesen ledöbbentem, amikor először megláttam, ki alakítja majd Levente anyukáját, hiszen Sára Bernadette és Karalyos Gábor annyira hasonlítanak egymásra mintha valóban rokonok lennének” – mondta Iza.

Íme Sára Bernadette és Karalyos Gábor a Barátok köztben! Szerinted is hasonlítanak? 

Karalyos Gábor Varga Iza párját alakítja, Sára Bernadette pedig az anyósát (Fotó: RTL/Barátok közt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top