Sztárok

Ezért nem találja az igazit a 45 éves Dobó Kata

A színésznő mindig is az érett férfiakhoz vonzódott.

Mint arról beszámoltunk, 3 év után szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás. A színésznő sokadszorra maradt társ nélkül. De vajon mi lehet az oka, hogy 45 évesen sem találja az igazit? Barátai és a hozzá közel állók szerint az, hogy Andy Vajnához fűződő kapcsolatában igencsak magasra tette mércét – olvasható a Story magazin legfrissebb számában.

Dobó Kata régóta szeretne már megállapodni valaki mellett, ám aki ismeri, jól tudja, ez nem megy egyszerűen. Az Andy Vajnához fűződő egykori szerelem 13 év után is olyan mélyen él még benne, hogy azt az érzést, azt a biztonságot keresi minden kapcsolatában – írja a Story magazin. A színésznő mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódott, és olyan társra vágyott, akire fel tud nézni, akire büszke lehet, akire vakon rábízhatja magát.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Hogy miért szakított végül Dobó Kata és Zsidró Tamás? Sokak szerint az volt a gond, hogy túlságosan különbözőek voltak. Míg a sztárfodrász életigenlő, harsány és általában hirtelen felindulásból dönt, addig a színésznő mindent átgondol, önmarcangoló típus. Így csak idő kérdése volt, mikor jönnek rá ők is, hogy teljesen más világban érzik jól magukat.

Dobó Kata rengeteget tanult az elmúlt években elválásról, elengedésről, újrakezdésről, és bár valószínűleg újból időre lesz szüksége a szakítás után, biztosak lehetünk benne: egy pillanatra sem adja majd fel a reményt, hogy megtalálja a boldogságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top