Sztárok

Scherer Péter fájdalmas emlékeket idézett fel elhunyt bátyjáról

Scherer Péter nagyon ritkán nyílik meg úgy, mint ahogy azt legutóbbi interjújában tette.

Scherer Péter rendszerint óvja a magánéletét, nagyon ritkán beszél a személyes kapcsolatairól. Legutóbbi interjújában mégis szóba került – Kadarkai Endre Egyszóval elnevezésű vlogján villámkérdéseket tett fel a színésznek, ezt fejtette ki Scherer, amikor kiderült, hogy elhunyt a bátyja. A kérdés arról szólt, hogy megbánta-e valaha, hogy versenyzett valakivel, és felülkerekedett valakin.

„A bátyámat, az egész életében. Ez egy nagyon fájdalmas történet nekem, mert ő meg is halt autóbalesetben. Ez egy nehéz dolog, valószínűleg ebben a szüleim is ludasak. Két hasonló srác voltunk, még kinézetre is, ő egy értelmes, okos, intelligens fiú volt. (…) Beköltözött hozzánk a kollégiumba. Az az egy, másfél éve, ha én ott nem csak magamra figyelek, hanem rá is, akkor a mi tesóságunk egy egész más szintre juthatott volna, mint így. Én ebben hibásnak érzem magam” – mesélte Scherer Péter, aki azt is elárulta, gyerekkora óta ő volt a kedvenc otthon, ami miatt másodhegedűsnek érezhette magát a bátyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top