Sztárok

Nagy pocakkal is elképesztően dögös Tenki Réka, amikor szexi táncot lejt – itt a Seveled előzetese

Kevesebb mint egy hónap van hátra az év leghazudósabb vígjátékának bemutatójáig. A Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével érkező Seveled legújabb előzeteséből újabb részletek derülnek ki a komédia fordulatairól.

Romantikus vígjátékot ígérnek a Seveled alkotói, Orosz Dénes filmjét december 5-től vetítik a mozikban. A történet főszereplőit Mészáros Béla, Tenki Réka, Básti Juli keltik életre. 

A Seveled két főszereplője: Básti Juli és Tenki Réka (Fotó: Kiss Nelly)

Tenki Réka egy szülés előtt álló nagyszájú exsztriptíztáncosnőt alakít, akit a szomszédja megkér egy apró szívességre, ami elsőre jó ötletnek látszott. A történet szerint Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú exsztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul. A film előzeteséből már láthatjuk, milyen lesz a film hangulata. 

Például ilyen szexi táncot lejtett Tenki Réka: 

A főszereplők mellett számos neves színművészt láthatunk a film új ajánlójában: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is feltűnnek a trailerben.

A Seveled új előzetese a mai naptól érhető el online és a mozikban. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült vígjátékot december 5-től vetítik az InterCom forgalmazásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top