Sztárok

Schobert Norbi szerint aki liberálisan neveli a gyerekét, az a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni

Norbi szerint a szülőnek meg kell mondania, mit csinálhatnak és mit nem.
schobert norbi, bukas, tözsde

Életéről és családjáról mesélt a Fókusz tegnapi adásában Schobert Norbi. A fitneszguru az interjúban elmondta, hogy míg ő gyerekkorában két és fél hónapig dolgozott, a saját gyerekei már nem ilyen strapabírók, két hét munka után kikészülnek nyaranta, és ennek kapcsán azt is megjegyezte: a mai fiatalok már teljesen más világot képviselnek, nem is tudja felfogni, mit csinálnak, így nem érti azt sem, hogy Larának hogy lett annyi követője Instagramon.

Amint azt a hvg.hu is kiszúrta, Norbi a beszélgetésben azt is elmondta, hogy a gyereknevelés terén nem hisz a liberális felfogásban. „Igenis a szülőnek mindenbe bele kell szólnia. Bele kell szólnia, hogy mit eszik, mit iszik, hányszor, mit sportol, mennyit tanul, hova megy, kivel megy, meddig megy” – fogalmazott.Norbi szerint „az, aki engedi a gyerekét egy kicsit liberális felfogásban élni, vagy ilyen iskolába küldi, egészen biztos, hogy a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni a gyereket, és abból már nem fogja tudni visszahozni”.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

(Kiemelt kép: smagpictures.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top